Mooi debuut voor DBG leerlingen

Onlangs hadden meerdere DBG leerlingen hun debuut in een hogere klasse. Dit verliep na intensieve training op DBG dan ook erg succesvol.

Zo startte Melanie Stritzke met haar Sandreo nakomeling voor de eerste keer in de klasse Z2. Melanie die via Groenhorst Barneveld straks haar wedstrijdsport dressuur instructeurs examen gaat doen had haar paard goed aan de hulpen staan. Met een mooie overwinning met 207,5 punten wist zij de rubriek in Mijdrecht op haar naam te schrijven.

In Zevenaar kwam DBG leerlinge Isolde Voorthuizen aan de start met haar Jupilot nakomeling Floris V. Isolde die afgelopen weken met Bart meerdere proeven trainende kon op de wedstrijd bij de Boleemhoeve haar vorderingen ook laten zien in de proeven.  In de eerste proef wist de amazone een mooie 2e plaats te behalen met 213 punten. In de tweede proef was er nu een 3e plaats met 204,4 punten.

Gefeliciteerd met deze beide resultaten en alvast een goed begin van de nieuwe klasse.