Goede resultaten DBG paarden

Afgelopen zaterdag hadden Bart en Ilona wedstrijd in Zevenaar met hun paarden Hidde ter Kwincke DBG en Goldi DBG, de recent aangekochte 3 jarige Felicia DBG ging ook mee om ervaring op te doen op ander terrein.

Bart startte Hidde ter Kwincke in de klasse L2, op deze prachtige zonnige dag had Hidde af en toe tijdens de eerste proef last van kleine spanningsmomenten waar de zon zich liet zien. Het resultaat een mooie ex aequo 2e plaats met 195 punten, de tweede proef liep als vanzelf mooie stille aanleuning en hele goede scharende zijgangen. Daarmee behaalde hij een super score van 209 punten wat wederom een 2e prijs opleverde.

Goldie DBG die na een korte wedstrijd pauze er weer zin in had, liet een fijne verrichting zien, de galop onderdelen moeten nog meer bevestigd wordende kan de score ook zeker nog omhoog. De jury was dan ook heel enthousiast over de kwaliteiten van het paard, en dat is altijd leuk om te horen. Een mooie score van 193,5 punten en een 4e plaats bied perspectief voor het indoorseizoen.

De drie jarige Felicia DBG was ook ontzettend braaf voor de eerste keer op ander terrein, Bart heeft haar fijn aan de hulpen staan en de merrie heeft een goed meewerkend karakter. Een belofte voor de toekomst.