DBG leerlingen scoren op wedstrijd

Afgelopen weekend kwamen weer meerdere DBG leerlingen aan de start op verschillende plaatsen. In het Limburgse Blerick kwam DBG leerlinge Andrea Coenders aan de start met haar paard Boris. Andrea is aan een heel goed seizoen bezig en wist dit ook zo af te sluiten, Met 220 en 225 punten en twee maal een 2e prijs is de combinatie klaar om de overstap te maken naar de klasse Z2.

In Zwolle kwam Groenhorst student en DBG leerling Lotte Schippers aan de start met 3 paarden. In de klasse L2 startte ze haar nieuwe paard Empire. Deze Tuschinski nakomeling die ze sinds augustus rijdt had in de eerste proef nog wat spanning waardoor de punten bleven steken op 180. In de tweede proef was er al meer controle en werden 189,5 punten behaald.

Met haar paard PB’s Black Knight (Painted Black) kwam de amazone uit in de klasse M1. In de eerste proef waren er 187 punten. In de tweede proef deed de amazone er nog een schepje bovenop en behaalde ze een 3e prijs met 193 punten.

In de klasse Z1 zadelde Lotte haar paard Gambler. Deze Gribaldi nakomeling wist in de eerste proef  204 punten te behalen. In de tweede proef was er een 3e prijs met 209 punten.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten.