5e plaats voor SLI Adagio in Zware Tour Velddriel

Gisteren vertrokken Bart, Ilona en Amy met de zwarte AES gekeurde hengst SLI Adagio naar Velddriel waar een wedstrijd voor de Subtop werd verreden. Bart kwam aan de start in de intermediaire 2 proef.

De zwarte UB40 zoon heeft zich de laatste tijd fijn ontwikkeld en liet onder Bart een fijne proef zien ondanks de warme temperaturen bleef de SLI Adagio goed bij de les. Op de protocol stonden meerdere 8-en voor onder andere de serie om de 2 galopsprongen, de uitgestrekte galop ende uitgestrekte draf. Dit resulteerde in net geen 65% en een mooie 5e plaats in deze sterke zware tour rubriek.

De komende tijd zal SLI Adagio meerdere keren mee op wedstrijd gaan om wat meer routine in de proeven te krijgen. DBG feliciteert de eigenaren Lisman Stables International met deze mooie prestatie van hun hengst.