Succesvolle Bixie dag bij de Waalruiters in Gendt

Gisteren werden onder de ideale omstandigheden bij de Waalruiters in Gendt een onderlinge wedstrijd verreden. De jongste ponyvrienden kwamen daar ook aan de start tijdens de bixie proeven en de proeven voor de ieniminies.

Amy had goed geoefend met haar pony Emiel DBG en was erg fanatiek de laatste week. Amy kwam aan de start in twee proeven voor ieniminies. Emiel DBG liep beide proeven constant door de proeven en het jury commentaar was erg positief.

Liz Arends kwam ook aan de start bij de ieniminies en startte ook in twee proeven. Met haar pony Rinie wist de amazone ook twee fraaie proeven neer te zetten waarin duidelijk de progressie van de amazone duidelijk te zien was. Ze had Rinie mooi voor elkaar en verdiende ook veel punten.

Een heel mooie middag waar alle kinderen weer veel van hebben geleerd.