DBG leerlingen wisselen stuivertje in Z2 in Driel

Afgelopen weekend werd er bij stal ten Bosch in Driel de tweede selectie wedstrijd verreden voor kring Rivierenland Oost. Tijdens deze zonnige wedstrijd kwamen ook een aantal DBG leerlingen aan de start. In de klasse Z2 wist leerlinge van Ilona, Kim Goris met haar Metall nakomeling Dean Dani de overwinning van de selectieproef op haar naam te schrijven met 210,5 punten.

In de tweede proef was er een andere DBG leerling die aan het langste eind trok. Eveneens een leerlinge van Ilona ging hier met de overwinning vandoor. Ditmaal was het Linda Romviel met haar Rhodium nakomeling Donalanda LR die met 214 punten de 1e prijs binnen haalde.

Beide dames deden goede zaken met nog één selectiewedstrijd te gaan volgende week 23 Juli in Groesbeek. Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten.