Jeanine en Isolde in de prijzen in Westervoort

Op de dressuurwedstrijd bij Lr en Pc de Nijgraaf in Westervoort kwamen ook nog een paar DBG leerlingen aan de start. Deze wisten mooie prestaties neer te zetten in de klasse M1.

Vooraan in de rubriek startte de laatste tijd goed in vorm stekende Jeanine Philipsen met haar paard D’amoer. Met deze Trento B nakomeling wist de amazone in de eerste proef een mooie 4e plaats te behalen met 187 punten. In de tweede proef wist de amazone een beter resultaat te noteren en werd nu 2e met 190 punten.

In dezelfde M1 rubriek kwam DBG leerlinge Isolde Voorthuizen aan de start met haar paard Floris. Met deze Jupilot nakomeling komt de amazone fanatiek trainen op DBG. In de eerste proef in Westervoort wist de amazone met 185 punten een mooie 5e plaats achter Jeanine te behalen. In de tweede proef was er nog een mooie 3e prijs nu met 188 punten.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten.