Monsterscore Goldi DBG in Westervoort

Gisterenavond vertrok DBG met twee paarden richting Westervoort waarbij Lr en Pc de Nijgraaf een dressuurwedstrijd werd verreden. Op de fantastische nieuwe bodem en de mooi uitgelegde ringen was het een zeer goede locatie.

In de klasse L2 kwam Ilona aan de start met haar Blue Hors Romanov nakomeling Goldi DBG in twee proeven. In de eerste proef wist de merrie met 194 punten de overwinning binnen te halen. In de tweede proef was er nog meer controle en liet de bruine merrie haar van haar beste kant zien. Op het protocol stonden naast vele achten ook twee negens voor het wijken voor de kuit aan beide zijdes. Dit resulteerde in een mooie punten aantal van 222 punten wat 74% inhoud.

DBG leerlinge Jane Hildebrandt was ook mee naar Westervoor met haar paard Glenny. Met deze Graf Top nakomeling lest de amazone intensief bij Ilona. In de eerste wat behoudende proef behaalde de amazone een mooie score van 182 punten wat een 6e plaats opleverde. In de tweede proef reed de amazone met wat meer impuls en dit kwam ook meteen terug in de punten. Nu was er een mooi puntenaantal van 214,5 punt wat haar na haar instructrice de twee plaats opleverde.

Een mooie ervaring voor beide paarden en op naar de volgende wedstrijd.