Lotte Schippers behaald 1e en 2e prijs tijdens scholenconcours op KNHS centrum

Afgelopen vrijdag werd er op het KNHS centrum in Ermelo het jaarlijkse Nationale Scholenconcours gehouden. DBG leerlinge Lotte Schippers die haar opleiding paardensport volgt aan het Groenhorst College was een van de deelnemers. Lotte kwam aan de start met twee paarden in de dressuur.

Met haar paard Sir Gambler kwam de amazone aan de start in de klasse Z1. In de eerste proef wist de amazone met 211 punten de overwinning te behalen. In de tweede proef was er nog een mooie 2e prijs.

Het tweede paard wat Lotte startte was het paard van DBG leerlinge en docente van Lotte, Stefanie Minkels. Met deze Upgrade nakomeling Finito toonde de amazone haar rijkunsten. Lotte reed Finito voor de tweede keer en kwam aan de start in de klasse L1. In deze grote rubriek van een kleine 30 deelnemers wist de amazone een mooie 2e prijs te behalen met 194,5 punten.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten.