1e prijs voor Michele en Kim tijdens selectiewedstrijd

Afgelopen zaterdag en zondag werden er in Bergharen de selectiewedstrijden verreden voor de Gelderse Kampioenschappen. Op zaterdag kwamen de pony’s in actie waaronder DBG leerlinge Michelle Peters.

Michelle kwam aan de start Scheermeer’s hof Angel. Michelle kwam met de talentvolle jonge pony uit in de klasse M1. In de eerste proef was er een mooie 3e prijs met 187 punten. In de tweede proef wist de amazone de prestatie nog te verbeteren door deze met 192 punten overtuigend te winnen.

Op zondag bij de paarden kwam DBG leerlinge Kim Goris aan de start met Dean Dani. De grote Metall zoon laat de tijd veel progressie zien inde ring en zo ook in Bergharen. In de eerste proef moest de amazone nog genoegen nemen met de 5e plaats met 204 punten. In de tweede proef wist de amazone de proef winnend af te sluiten met 216 punten.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten.