Wederom 2e prijs tijdens selectie wedstrijd voor Wenda Welten

Afgelopen weekend werden er op verschillende plaatsen weer selectiewedstrijden verreden voor een startplaats op de bekende regiokampidenschappen te behalen. Zo kwam DBG medewerkster Wenda Welten aan de start in Liempde waar de selectie voor kring Hart van Brabant werd verreden.

Wenda startte haar ijverige Wynton nakomeling Firefly in de klasse Z1. De sensibele zwarte was goed bij de les en er slopen alleen een paar schoonheidsfoutjes in de proef. In de tweede proef was er alweer meer controle. Dit resulteerde in de eerste proef in een mooie 2e prijs met 65,88% en in de tweede proef een mooie overwinning met 65,44%.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie prestatie en weer een stap dichter bij de afvaardiging naar de Regiokampioenschappen.