DBG leerlingen wissel stuivertje in Beuningen

Afgelopen week was er bij hippische centrum La Grande in Beuningen een dressuurwedstrijd waar meerdere DBG leerlingen aan de start kwamen. In de klasse M1 kwam DBG leerling Ghilaine Nas aan de start met haar Indoctro nakomeling Ramiro Tetti. In de eerste proef wist de amazone haar grote bruine naar de 1e prijs te sturen met 199 punten. In de tweede proef ontstonden een paar fouten waardoor er geen hoge klassering meer in zat.

Jeanine Philipsen kwam ook aan de start in dezelfde ring als Ghilaine in de klasse M1. Jeanine heeft haar Trent B nakomeling D’amoer de laatste tijd goed aan de hulpen. In de eerste proef moest de amazone nog genoegen nemen met 2e prijs met 188,5 punten. In de tweede proef wist Jeanine orde op zaken te zetten en wist de overwinning te halen met 200 punten.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten.