Groenhorst leerlingen scoren tijdens dressuurwedstrijden.

Onlangs kwam DBG leerlinge Skylar Bos met haar paard op een twee daags concours in Muiderberg. Met haar paard Black Boy waarmee ze pas kort een combinatie vormt kwam ze in twee dagen in 4 proeven aan de start. Met drie maal een 1e prijs en één maal een 3e prijs met percentages die variëren van 65% tot 73,14% was dit een zeer geslaagde wedstrijd. Met deze resultaten was de beste combinatie in de klasse ZZ-Licht.

Lotte Schippers die ook vanuit de paardensport opleiding Groenhorst Barneveld bij Bart traint kwam aan de start in Noord-Sleen. Met haar paard Sir Gambler komt de amazone uit in de klasse Z1. De 8 jarige Gribaldi nakomeling liep twee fijne proeven. Met 211 en 212 punten was er 4e en een 3e prijs. Een mooi resultaat voor de combinatie die net de overstap naar de klasse Z1 maakte.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten.