Goldessa DBG verkocht op Brightwell elite sporthorses action

Dinsdagavond vertrokken Bart, Ilona, Amy en amazone Marijn van Dijk naar Addington (GBR) waar de elite veiling van Brightwells werd gehouden afgelopen zaterdag. Op donderdag werden de paarden veterinair gekeurd,  vrijdagmiddag was de presentatie.

Vrijdag na de presentatie en zaterdag voor de veiling was er de mogelijkheid om de paarden te proberen. Goldessa DBG die ook in Addington (GBR) haar geweldige karakter toonde was erg in trek en werd door een tiental mensen geprobeerd.

Tijdens de veiling die goed verliep werd de Vivaldi nakomeling, die een half zus is van de VSN kampioene Hannalinde verkocht aan Sandra Ogden uit Antrabus in de buurt van Liverpool. Amazone Harriet Woodcock zal de training van de talentvolle merrie verder op zich nemen.

DBG wenst Sandra en Harriet veel succes met hun paard Goldessa.