DBG leerlingen scoren in het Brabantse Best

Onlangs werd er Best een dressuurwedstrijd verreden waar twee DBG leerlingen aan de start kwamen. Wenda Welten maakte daar met haar paard Firefly hun debuut in de klasse Z1 en Lisanne van Osch kwam daar aan de start met haar paard Calico in de klasse Z2.

Wenda had haar scherpe Wynton nakomeling goed aan de hulpen staan en de proef. De ruin was goed gehoorzaam en toonde zijn kwaliteiten. Met 232 punten werd de overwinning ruimschoots binnengehaald wat een succesvol Z1 debuut opleverde.

In de klasse Z2 kwam DBG leerlinge Lisanne van Osch aan de start. Met haar Harley nakomeling doet ze goede zaken in  de dressuurring. Met 214,5 punt wist de amazone de hoogst punten te behalen in de klasse Z2. In deze gecombineerde Z1-Z2 rubriek was er een mooie 3e prijs voor de amazone.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten.