Ghilaine en Mariska in de prijzen

Afgelopen weekend kwamen er nog meer DBG leerlingen aan de start tijdens verschillende wedstrijden. Zo kwam Mariska van den Hoogen aan de start met haar Spielberg nakomeling Everst in Markelo. Mariska kwam aan de start in de klasse M1. In de eerste proef wist de amazone een mooie 3e prijs te behalen met 188 punten. In de tweede proef deed ze er nog een schepje bovenop wat resulteerde in een mooie 2e prijs met 200 punten.

Bij hippische centrum La Grande in Beuningen kwam DBG leerling Ghislaine Nas aan de start. Deze amazone startte ook in de klasse M1 met haar Inductor nakomeling Ramiro Tetti. In de eerste proef wist ze een mooie 2e peijs te behalen met 192,5 punten. In de tweede proef wist ze met 183,5 punten een mooie 6e plaats in de wacht te slepen.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten.