Mooi debuut Bart en Dancing Queen.

Zaterdag vertrok Bart met grooms Henry en Melanie naar Zoelen waar de laatste indoor wedstrijd van het seizoen werd verreden. Bart had de paarden Dancing Queen en Grand Prix meegenomen naar de Lingebrug in Zoelen.

De merrie Dancing Queen staat nu enkele weken op DBG om verder door te trainen voor eigenaresse Laura Knijnenburg die op dit moment zwanger is. De Lord Leatherdale nakomeling werd gisteren in de klasse M1 gestart om te kijken hoe ze reageert op wedstrijden en hoe ze door de proeven heen loopt.

De bruine pakte super aan in de proeven en scoorde meerdere achten voor onder andere het binnenkomen, schouderbinnenwaarts en houding en zit behaalde 206,5 en 207,5 punten. Dit leverde tweemaal ruimschoots de 1e prijs op wat hun ook nog de dagprijs opleverde voor de hoogste percentage van de dag.

DBG feliciteert de eigenaren Pascal en Laura Knijnenburg met dit mooie resultaat van hun merrie.