DBG leerlingen scoren in Zevenaar

Afgelopen weekend werd er bij de Boleemhoeve in Zevenaar de laatste indoor wedstrijd verreden. Enkele DBG kwamen daar aan de start om hun paarden klaar te maken voor het komende outdoor seizoen.

In de gecombineerde Z1-Z2 klasse kwam DBG leerlinge Anita Grob aan de start met haar Sorento nakomeling Barras. Anita startte de bruine ruin in de klasse Z1. In de eerste proef wist de amazone met 209,5 punt een mooie 3e plaats te behalen. In de tweede proef was er nog een mooie 2e prijs maar werd de 60% net niet behaald.

DBG leerlinge Keri Lambermont kwam aan de start met haar Johnson nakomeling Djive. Keri startte in de gecombineerde M1-M2 klasse. Met haar eerste proef in de klasse M2 wist de amazone met 180 punten een mooie 3e plaats te behalen. In de tweede proef was er met 182,5 punt nog een mooie 2e prijs.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten en straks succes tijdens het outdoor seizoen.