Michelle Peters wint tijdens debuut L2

Afgelopen weekend startte Michelle Peters haar talentvolle pony Angel in de klasse L2, de fanatieke amazone heeft hard getraind en Angel doet goed haar best. De prachtige accommodatie Dressuurstal Seren te Vorden lag er weer keurig bij. Michelle behaalde twee 1e prijzen en scoorde 190 en 200 punten.

Melanie Peters had ingeschreven in de klasse M1 bij Manege Het Hoge End te Didam, na een korte wedstrijdpauze heeft Melanie die momenteel in het examenjaar zit nog een aantal wedstrijden gepland staan met haar Camelia. Ze behaalden een mooie score van 183 en 182 punten.

Jeanine Philipsen had ook een debuut, ze startte haar ‘D Amour in de klasse M1 deze wedstrijd werd verreden in De Rijhal te Bergharen, ze behaalden meteen al 2 winsten.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten.