1e prijs Effie Ilona DBG, mooi Z2 debuut Be Special

Gisteren vertrokken Bart, Ilona en Amy naar rijhal Bergharen waar een twee daagse dressuurwedstrijd werd gehouden. Op zondag werden de klasse Z1 t/m ZZ-Licht verreden. DBG kwam daar aan de starte in de klasse Z2 met Effie Ilona DBG die een wedstrijdpauze heeft gehad en Be Special die na een minder NK in Ermelo zijn debuut maakte in de klasse Z2.

Als eerste kwam Ilona in de ring met de Contango nakomeling Effie Ilona DBG. In de eerste proef was de temperamentvolle zwarte merrie nog wat gespannen waardoor er een paar fouten ontstonden. In de tweede proef was zie wat meer gewend en ontspannen en wisten ze met 218 punten de 1e prijs voor zich op te eisen.

Daarna kwam Bart in de ring met de Special D nakomeling Be Special. Bart startte in twee proeven. In beide proeven wist de zwarte ruin een mooi constant beeld te vertonen en maakte weinig fouten. er werden zelfs achten genoteerd voor de uitgestrekte stap en galop. Dit resulteerde in 208 en 212 punten wat ze twee keer een 4e plaats opleverde in deze gecombineerde Z2 / ZZ-Licht rubriek.

DBG feliciteert de eigenaren van Be Special de familie Kemperman met dit mooie debuut van hun paard.