SLI Adagio behaald startbewijs voor de Grand Prix

Gisterenochtend vroeg vertrok Bart met groom’s Remco en Natalie de Bruin naar Maren-Kessel waar een Subtop wedstrijd werd verreden van de klasse ZZ-Zwaar t/m de Grand Prix. Bart kwam na een paar keer in de Intermediaire A te hebben gestart nu aan de start in de Intermediaire 2 met de AES gekeurde zwart hengst SLI Adagio van Stables Lisman International uit Dreumel.

De zwart hengst was tijdens het losrijden al heel mooi ontspannen en wist zich goed op zijn ruiter te concentreren. In de proef volgde SLI Adagio ook oplettend de oefeningen uit die van hem gevraagd werden. En op de overgang van de galop naar de draf na die iets te laat werd uitgevoerd wist de hengst foutloos door de proef heen te lopen. Er werden achten gescoord voor de uitgestrekte draf, passage, uitgestrekte galop, pirouette, de serie om de twee galopsprongen en de gangen. Dit resulteerde in een percentage van 65,79% waarbij de combinatie bij 1 jury zelfs bijna 70% wist te behalen.

Hiermee is het startbewijs voor de Grand Prix binnen en zal de komende tijd gewerkt worden aan de bevestiging van alle oefeningen waarna een debuut in de Grand Prix voor de UB40 zoon zal volgen.

DBG feliciteert de eigenaren Stables Lisman International met het mooie resultaat van hun hengst.