Internationale debuut Yk Sybren en Yk Tiemen

Afgelopen weekend maakte het Arabo Friese vierspan van Eric en Arjan Bouwman hun internationale debuut in het Franse Lisieux. Menner Sèbastien  Mourier kwam hier aan de start met een volledig Arabo Friese vierspan. Naast de door Bart in de intermediaire 1 uitgebrachte Yk Sybren P en de door Laura Zwart in de Prix st George gestart Yk Tiemen liepen ook de Arabo’s Yse en Doeke de la Pourcaud mee in het span.

In de dressuur wist Sèbastien met zijn span Arabo’s een mooie 2e plaats te behalen. in de Marathon was er een goede 5e plaats voor Sèbastien. Met de afsluitende vaardigheid was er nog een mooie 6e plaats voor de Fransman. Hiermee was er een totaal een geweldige 5e prijs voor het team van Eric en Arjan Bouwman.

Namens DBG gefeliciteerd met jullie mooie resultaat tijdens deze eerste internationale wedstrijd en veel succes met deze fantastisch meewerkende paarden.