Goede generale voor Be Special

Gisteren werd bij de Nijgraaf in Westervoort een dressuurwedstrijd verreden voor de klasse Z1, Z2 en ZZ-Licht. Bart reisde af naar Westervoort af met de Special D nakomeling om aan de start te komen in twee proeven.

Bart gebruikte de wedstrijd om nog een paar dingen uit te proberen voor de Nederlandse Kampioenschappen aankomend weekend in Ermelo. In de 1e proef opstonden twee kleine fouten omdat Be Special iets te fris was. Hierdoor bleven de punten hangen op 215 punten en een mooie 3e prijs. In de tweede proef liep Be Special een correcte proef met achter voor de uitgestrekte galop en eenvoudige wissels. Nu werd met 221 punten een mooie 2e prijs behaald.

Bart maakte meteen van de mooie accommodatie gebruik om met SLI Adagio even te trainen in de grote buitenbaan als voorbereiding op de Subtop wedstrijd volgende week in Velddriel.