Geslaagde carnavals bixie in Gendt

Dat het carnaval is in Nederland is waarschijnlijke niemand ontgaan. Ondanks dat gaat het in de paardensport gewoon door. Zo ook in Gendt waar gisteren een dressuurwedstrijd werd verreden waar ook weer bixie werd verreden alsmede de ieniminiproef voor de allerkleinste.

De bixie stond in het teken van de carnaval en alle kinderen waren ook verkleed met hun pony’s. Amy Bax kwam zoals altijd aan de start met haar pony Emiel DBG. Je kunt zien dat de amazone meer routine krijgt en zekerder wordt op haar pony. Amy wist ook nu een mooie proef neer te zetten.

Vriendinnetje van Amy Liz Arends heeft sinds kort een eigen pony in de mooie zwarte pony Rinie van de Hoge Woerd. Liz die afgelopen week nog op DBG kwam oefenen maakte in Gendt hun wedstrijd debuut. Liz liet een mooie proef zien en is al aardig aan haar nieuwe pony gewend.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie prijzen.