Twee maal 4e prijs voor Wenda Welten tijdens indoor Oirschot

Afgelopen week werd er in manege t Vierspan in het Brabantse Oirschot het jaarlijks terugkerend indoop Oirschot verreden. DBG leerling Wenda Welten kwam daar met haar twee paarden aan de start.

In de klasse M2 startte Wenda de sensibele Wynton zoon Firefly. De zwart ruin was in de eerste proef nog een beetje gespannen waardoor er met 189 punten een mooie 10e plaats werd behaald. De tweede proef was er meer controle en liet Firefly zich van zijn beste kant zien.  Dit resulteerde in een mooi punten aantal van 212 punten en een mooie 4e prijs.

In de klasse Z1 startte Wenda de eveneens net 6 jarige geworden vorruin Floris. Floris die onlangs een succesvol Z1 debuut maakte liet zich in de mooie entourage in Oirschot goed bewerken. Dit resulteerde in een mooie 4e prijs met 227 punten.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie prestaties.