Be Special plaatst zich voor de NK in Ermelo

Gisteren en eergisteren werden bij RV & PC De Nijgraaf in Westervoort de Gelderse Kampioenschappen verreden. Voor DBG kwam daar Bart aan de start in de klasse Z1. Bart zadelde de hiervoor de Special D zoon Be Special die hij sinds een klein half jaar onder het zadel heeft en in Westervoort zijn 5e wedstrijd liep.

Be Special pakte meteen in het losrijden al goed aan en wist dit in de proef vol te houden. Één eenvoudige wissel had wat meer gezet gekund en de overgang naar de draf was iets aan de vroege kant maar voor de rest werd de proef foutloos afgelegd. Er werden meerdere achten genoteerd voor onder andere de eenvoudige wissel en houding en zit. Dit resulteerde in 213 en 220 punten wat waarmee de 4e prijs werd behaald en een startplaats voor de Nederlandse Kampioenschappen werd veiliggesteld.

DBG feliciteert de familie Kemperman met de mooie verrichting van hun paard en kijken uit naar de NK op 4 maart in Ermelo.