DBG leerlingen in de prijzen in Didam

Afgelopen zondag werd er bij manege t Hooge End een dressuurwedstrijd georganiseerd. In de altijd mooi aangeklede rijbaan werden alle klasse verreden en kwamen ook een paar DBG leerlingen aan de start. In de klasse M1 startte Melanie Peters haar Gribaldi merrie Camelia. In de eerste proef moest de amazone met 180 punten nog genoegen nemen met de 4e plaats, maar wist in de tweede proef orde op zaken te zetten door met 185 punten de overwinning voor zich op te eisen.

In de klasse Z1 kwam DBG leerlinge Sylia Claes aan de start die met haar paard Best Choice de wedstrijd aangreep om de puntjes op de i te zetten als voorbereiding op de Gelderse Kampioenschappen dit weekend in Westervoort. Sylvia wist een nette proef neer te zetten met meerdere hoogste punten. Dit resulteerde in een mooie 2e prijs met 208 punten.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten.