Be Special en Tribaldi in de prijzen.

Afgelopen weekend ging DBG met 2 paarden op concours naar de prachtige accommodatie van Dressuurstal Seren in Vorden. In de klasse Z1 kwam Bart aan de start met de Special D zoon Be Special. Bart liet twee nette proeven zien waarin de grote ruin weer meer bevestigd en gecontroleerd was. Helaas kwam dit niet terug in de punten. Met 209 en 212 was er twee maal een 2e prijs voor de Special D zoon.

In de Z1 kwam ook leerling Carlo Kaufman in de ring met de imposante zwarte Unique. Met de Gribaldi zoon behaalde hij 204 punten en wist in de andere proef de 60% grens niet te behalen waarmee hij twee keer een 6e plaats behaalde.

Leerling van Ilona, Laure Noordzij was ook naar Vorden afgereisd, tijdens het losrijden stond de vorstin er super aan, helaas tijdens de proeven ontstonden er teveel fouten waardoor de 60% grens niet werd bereikt.

in de klasse ZZ-licht kwam Ilona aan start met Tribaldi, de Gribaldi nakomeling liet twee constante proeven zien, de jury was enthousiast over de verrichting. Ze behaalden een keurige 2e en 3e prijs met 225 en 223 punten wat een mooie voorbereiding was voor de Gelderse kampioenschappen volgend weekend in Westervoort.