Michelle Peters en Scheermeer’ s Hof Angel kringkampioen

Gisteren werd er in rijhal Bergharen in Bergharen de laatste selectie wedstrijd verreden voor de afvaardiging en de kringkampioenen voor de kring Rivierenland Oost voor de pony’s. DBG leerlinge Michelle peters kwam daar aan de start met haar pony Scheermeer’s hof Angel.

Ilona reisde af naar Bergharen om Michelle mee te helpen bij het losrijden. De pony stond er goed aan en de amazone wist een nette proef te rijden. dit resulteerde in een mooie 4e plaats met 199 punten.

De beste resultaten van alle wedstrijden bij elkaar worden bekeken en geven aan wie zich kringkampioen mag noemen. In de klasse DE-L1 wist deze eer Michelle Peters naar zich toe te trekken en plaatste zich daarmee voor de Gelderse Kampioenschappen.

Namens DBG gefeliciteerd met dit mooie resultaat.