Mooi Intermediaire A debuut SLI Adagio

Gisteren werd er bij manege het Zwarte Water in De Mortel een subtop wedstrijd georganiseerd door Fleury Sport Events. Er werd gereden in de klasse ZZ-Zwaar t/m Grand Prix. DBG reisde met de AES goedgekeurde hengst SLI Adagio van Stables Lisman International naar De Mortel voor zijn debuut in de klasse Intermediaire A.

SLI Adagio stond goed aan de hulpen en liet zich fijn bewerken tijdens het losrijden. Bij het binnen rijden van de wedstrijdbaan werd de zwarte hengst nog wat fris. Hierdoor ontstonden een paar onnodige fouten in de bevestigde onderdelen van de proef. De Grand Prix oefeningen pakte de UB40 nakomeling goed op tijdens de proef. Dit resulteerde in een mooie percentage van 63,19% wat de hoogste score was in de Intermediaire A.

Een mooie begin voor de overstap naar de zware tour. In de komende periode zal nog een paar keer in de Intermediaire A en B en de Intermediaire  worden gestart waardoor tijdens het outdoor seizoen de overstap naar de Grand Prix kan worden gemaakt.

DBG feliciteert SLI met het mooie resultaat van hun hengst.