Dubbele winst Ilona en Tribaldi in klasse ZZ-Licht

Het paard Tribaldi (v.Gribaldi) staat sinds 5 weken bij ons op stal, de eigenaresse komt uit Thailand en studeert in Nederland. Ilona rijdt het paard gecombineerd met de eigenaresse, en zo ontstond ook het idee om wedstrijden te gaan starten. Bij de KNHS werd de dressuurstand opgevraagd en het paard was uitgebracht in de klasse Z1. De Gribaldi nakomeling heeft veel aanleg voor de verzameling en de changementen zijn goed bevestigd.

Om voor de Regio Kampioenschappen Gelderland in aanmerking te komen is voor het ZZ-licht 60% een must. De wedstrijd in Zoelen werd ingeschreven en de fraaie vorstin liep 2 hele constante proeven, er stonden meerdere achten en negens op het protocol voor onder andere de schouderbinnenwaartsen, pirouettes en appyementen wat resulteerde in 241 en 251 punten.

Wat ook nog eens een leuke bijkomstigheid is, Tribaldi is ook hier in de buurt gefokt namelijk bij Herman Crum te Heteren. Die was gezellig komen kijken met zijn vrouw en was dan ook trots op hun fokproduct. Een paard met een hele fijne wedstrijd instelling en we zijn dan ook blij dat we er een leuk paard op niveau bij hebben om te trainen. Met nog een paar weken trainen voor de Gelderse Kampioenschappen, gaan we vol goede moed tegenaan.