1e prijzen zusjes Peters

Afgelopen zondag werd er bij de Waalruiters in Gendt een dressuurwedstrijd verreden. De zusjes Peters die beide op DBG trainen kwamen daar aan de start. Eerst was het de beurt aan Melanie die met haar Gribaldi nakomeling Camelia in de klasse M1 uitkomt. In de eerste proef wist zij de winst naar zich toe te trekken met 185 punten. In de tweede proef ontstonden wat communicatiefoutjes waardoor er net geen 60% werd behaald.

In de klasse L1 kwam Michelle met de karaktervolle en kwaliteitspony Angel in de ring. Michelle krijgt de mooie pony steeds beter naar haar hand te staan en liet dit ook weer zien aan de jury in Gendt. Met 205 en 195 punten wist Michelle beide proeven winnend af te sluiten.

Een mooi einde van het jaar voor de dames en net zoveel succes in het nieuwe jaar.