Wenda en Firefly winnen jonge paarden rubriek in Maren-Kessel

Onlangs werd er bij rijvereniging Pluvinel in Maren-Kessel een jonge paarden paarden rubriek verreden. In manege Rust Roest was het twee dagen competitie voor de 4 en 5 jarige dressuurpaarden. DBG leerlinge Wenda Welten kwam daar aan de start met de zwart Wynton nakomeling FireFly bij de 5 jarige dressuur paarden.

Op zaterdag wist de chique Wynton zoon een mooie percentage van 78% te behalen waardoor een plaats bij de beste 3 werd behaald en deze mochten een dag later terug komen voor de finale. Wederom was Firefly goed bij de les en wist nu een percentage van 79% te behalen. Hiermee mocht Wenda haar de eerste winnares noemen van de Pluviale jonge paarden competitie voor 5 jarige paarden.

Namens DBG gefeliciteerd met dit mooie resultaat.