Silvia en Anita in de prijzen in klasse Z1 in Zevenaar

Afgelopen zaterdag werd bij de Boleemhoeve in Zevenaar wederom een dressuurwedstrijd verreden. In de klasse Z1 kwamen meerdere DBG leerlingen aan de start. Silvia Klein Horsman kwam met haar paard Darwin aan de start. Ze had haar Jupilot nakomeling goed aan de hulpen staan en wist zelfs achten te scoren voor de travers. Dit resulteerde in een 2e prijs met 212 punten in de 1e proef en een 3e prijs met 208 punten in de 2e proef.

DBG leerlinge Anita Grob had haar debuut in de klasse Z1. Met haar Sorento zoon Baras heeft ze zich goed voorbereid op deze klasse en ze had haar paard goed aan de hulpen staan. Na een wedstrijdpauze om alles meer te bevestigen kwam de ruin afgelopen zaterdag wederom in de wedstrijdring. Met een mooie 3e prijs en 211 punten wist Anita haar debuut in deze klasse succesvol af te sluiten.