Mooie resultaten DBG leerlingen tijdens 3e selectiewedstrijd.

Afgelopen weekend kwamen in Bergharen wederom meerdere DBG leerlingen aan de start in verschillende klasse die ook goede resultaten boekte. In de klasse M1 werd de nog jonge combinatie Melanie Peters met haar Gribaldi nakomeling Camelia reserve Kring Kampioen van kring Rivierenland Oost. Dit leverde haar een startplaats op voor de Gelderse Kampioenschapppen.

In de klasse Z1 waren meerdere DBG leerlingen concurrenten van elkaar. Net achter Bart wist zich Sylvia Claes te scharen met haar Sandreo nakomeling Best Choice ze behaalde een mooie 3e prijs met 219 punten. Koen Mosselman behaalde met zijn stoere hengst Wall Street (v.Florett Ass) een mooie 6e plaats met 211 punten en Kim Goris met Dean Dani stond daar met 210 punten en een 7e plaats weer net achter.

 

Voor de eindstand na 3 selecties betekende dit een 3e plaats voor Kim Goris, een 5e plaats voor Sylvia Claes en een mooie 73 plaats voor Koen Mosselman van de 23 gestarte combinatie.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten.