Ilona Bax met Goldi DBG Reserve KringKampioen klasse L2

Afgelopen zondag werd er bij de Rijhal in Bergharen de laatste selectie wedstrijd verreden, op zondag stond de klasse L1 en L2 op het programma. In de klasse L1 stelde Isolde Voorthuizen haar Floris keurig voor en deze combinatie liet een hele constante verrichting zonder fouten, jammer genoeg dacht de jury hier anders over en werd er geen winst behaald.

Dezelfde jury bleef ook voor het L2, Ilona startte daar de kwaliteitsvolle merrie Goldi DBG, onlangs slaagde de merrie met hoge punten voor de IBOP. Ilona liet een gedegen proef zien en de merrie was goed bij de les, het achterwaarts blijf een aandachtspunt maar voor een 4 jarig paard loopt de heel goed door de proeven heen. Ook hier had de jury helaas een ander beeld van het goed gaande paard voor ogen. Op basis van de eerder gereden proeven behaalde de Romanov nakomeling het reserve kringkampioenschap in de klasse L2.