Persoonlijk record voor Sylvia en Best Choice

Bij ’t Hooge End in Didam werd afgelopen zondag een dressuurwedstrijd verreden. DBG leerlinge Sylvia Claes kwam daar aan de start met haar Sandreo nakomeling Best Choice. Sylvia die op DBG traint bij zowel Ilona als bij Bart heeft haar paard er de laatste tijd goed aan staan.

Dit is ook duidelijk terug te zien in de resultaten op de wedstrijden. In de Didam wist de amazone twee hele fijne proeven neer te zetten. Dit resulteerde in de eerste proef een 1e prijs met maar liefst 235 punten. In de tweede proef haalde de amazone nog een mooie 2e prijs met 225 punten.

Daarmee kon de amazone 4 winstpunten bijschrijven aan haar totaal een een goede generale voor de 3e selectiewedstrijd van kring rivierenland oost aankomende zaterdag in Bergharen. Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten.