Leerlingen winnen L1, M1 en Z1 rubriek bij de Boleemhoeve Zevenaar.

Op zaterdag kwam Michelle Peters aan start in de klasse L1 met haar pony Schermeer’s Hof Angel, de prille combinatie boekt goede progressie en de controle word al steeds beter. Ze behaalden een mooie score van 195 en 193 punten wat ook goed was voor twee eerste prijzen.

Grote zus Melanie Peters heeft aan haar Camelia (v.Gribaldi) een topper, ze vormen niet alleen een mooie combinatie  maar gaan als een speer in de klasse M1, ook nu behaalde ze twee eerste prijzen met een score van 185 en 183 punten.

Op zaterdagavond in de late avond stond de Z1 en Z2 rubriek op het programma, Carlo Kaufmann, leerling van Bart, had zijn Unique (v.Gribaldi) goed voor elkaar. Hij behaalde een mooie score van 222 en 218 punten en sloot hierbij de proef winnend af.

Ook de fanatieke Silvia Claes verscheen aan start in de klasse Z1, op de zondagmiddag, afgelopen periode is er hard getraind, Best Choice (v.Sandreo) word steeds sterker en krachtiger in de beweging en het proefgericht rijden gaat al heel fijn. Ook Silvia wist beide proeven winnend af te sluiten met een score van 212 en 201 punten.

Allen gefeliciteerd met jullie goede resultaten.