Winnend Z2 debuut levert Effie Ilona DBG het sportpredicaat op.

Van vrijdagavond tot en met zondagavond kun je starten bij De Boleemhoeve in Zevevaar.  Met 2 indoor rijbanen is het onder deze weersomstandigheden fijn rijden. Dit weekend startte op zaterdagavond Ilona met de zwarte merrie Effie Ilona DBG.

De Contango merrie Effie Ilona DBG is bewust door Ilona een paar maanden thuis gehouden van de wedstrijden en doorgetraind om de wissels meer te bevestigen. De sensibele merrie was in Zevenaar goed bij de les en liet zijn kwaliteiten weer zien. Met meerdere achten voor onder andere de basisgangen draf en galop behaalde Ilona  een mooie overwinning plaats met 220 punten waarmee de 6 jarige merrie nu ook het sportpredicaat binnen heeft wat binnenkort via het KWPN wordt toegestuurd.

Een mooie opsteker voor de zwart kwaliteitsvolle merrie.