Leerlingen DBG behalen eerste prijzen

Afgelopen weekend startte Lotte Coppejans van de Land haar merrie Faye de la Lande bij Manege de Nijgraaf te Westervoort in de klasse Z1 dressuur. De merrie liep 2 constante proeven en behaalde een mooie 5e en 1 e prijs met 206 en 208 punten.

Ook Michelle Peters kwam met haar nieuwe pony Schermeer’s hof Angel aan de start bij eigen vereniging LR en PC de Waalruiters in Gendt, Michelle heeft de pony al goed onder controle en vormt een mooie combinatie. Ze wisten beide proeven overtuigend te winnen met 192 en 195 punten in de klasse L1 dressuur.

De familie Peters was goed vertegenwoordigd in Gendt want ook Melanie startte bij de Waarlruiters. Met haar paard Camelia. Deze Gribaldi merrie komt uit in de klasse M1 en wist met 180 en 187 punten tweemaal de 2e prijs te behalen.

Namens DBG van harte gefeliciteerd met jullie goede resultaten.