Wouter en Wendy in de prijzen

Afgelopen weekend werden er weer op meerdere plaatsen wedstrijden verreden waar ook DBG leerlingen aan de start kwamen. Zo werd in het mooie complex in  Vragender op vrijdag de tweede selectie verreden voor kring Achterhoek Oost. DBG leerlinge Wouter Hermelink kwam daar aan de start in de klasse Z2 met zijn paard Arendsoog (v.Sjapoo).Met een gedegen proef en 221 punten wist Wouter de overwinning naar zich toe te trekken. Met nog één wedstrijd te gaan staat ruiter nu bovenaan in het tussenklassement.

In Didam kwam nog een DBG leerlinge aan de start in de klasse ZZ-Licht. Wendy Busser startte daar haar Gribaldi nakomeling Wanadoo in deze klasse. In de eerste proef ontstonden nog een paar fouten waardoor er een hoge klassering niet in zat. In de tweede proef stelde de amazone orde op zaken door met 213 punten de 2e prijs te behalen.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten.