Leerlingen DBG presteren goed

Afgelopen weekend stonden er op verschillende locaties dressuurwedstrijden op het programma waar leerlingen van ons mee reden.

In Didam kwam Keri Lambermont aan start in de klasse M2 met Djivi, de Johnson nakomeling heeft veel kwaliteit maar wil nog wel eens gespannen worden tijdens de proeven. Dus meer wedstrijden inschrijven en het paard vertrouwen geven tijdens de spanningsmomenten is komende periode aan de orde. Ondanks de harde storm liet de vorstin zich fijn bewerken, wat een mooie 1e en 2e prijs opleverde met 189 en 188 punten.

Isolde Voorthuijsen heeft haar Floris goed voor elkaar, de combinatie ontwikkeld heel goed en maakt goede progressie. Ze starten momenteel in de klasse L1 en kwamen aan de start in Zevenaar. Ondanks dat de ruin tijdens het losrijden erg ondeugend was, zette hij in de proef zijn beste beentje voort. De jury was super enthousiast en beloonde de proeven met 212 en 206 punten wat ook 2 oranje linten opleverde.