Ienimini’s leuke rubriek bij PC en LR de Waalruiters

Voor de allerkleinste die nog niet aan bixie rubrieken kunnen deelnemen en toch graag een keertje met de pony van huis willen werd er bij PC en LR de Waalruiters te Gendt een ienimini rubriek gereden. De rubriek telden 3 kleine meisjes, ook Isis Bloemink reed mee met haar pony Jeroentje.

De mama’s en de papa’s mochten meelopen en een leuke slalom lijn en balkjes lopen waren leuke oefeningen voor de kleintjes.

Amy en Liz reden met hun topper Emiel DBG, ze vonden het allebei prachtig en hebben genoten van hun ritje op de pony. Op de lange zijde werd er volop gezwaaid richting de kantine. En een prijsuitreiking op de pony mocht niet ontbreken. De kleine dames behaalden een hele mooie prijs en hebben heerlijk gesmikkeld van de pepernoten.