Mooie resultaten DBG leerlingen in Didam

Afgelopen weekend werd er bij manege ’t Hooge End in Didam een selectie wedstrijd verreden voor de Gelderse Kampioenschappen voor kring de Oude Ijssel. In de klasse M2 kwam Keri Lambermont aan de start met haar Johnson nakomeling Jive. De sensibele vos was met momenten nog wat kijkerg maar Keri wist de kwaliteitsvolle ruin netjes door de proef te sturen. Dit resulteerden in twee een 4e prijs met 191 punten.

In de klasse Z1 kwam Lotte van der Land aan de start met haar Fürst Nympfenburg nakomeling Faye. In de eerste proef had de getalenteerde merrie erg veel last van spanning waardoor er een hoge klassering niet in zat. In de tweede proef wist de amazone de controle over haar paard beter te demonstreren en behaalde met 229 een ruime overwinning in deze Z1 proef.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten.