Melanie en Kim in de prijzen tijdens 2e selectie wedstrijd

Tijdens de 2e selectie wedstrijd van kring Rivierenland Oost in rijhal Bergharen in Bergharen waren meerdere DBG leerlingen succesvol. Op zaterdag kwam DBG leerlinge Melanie Peters in de ring met haar paard Camelia. Met deze Gribaldi nakomeling wordt de amazone steeds meer combinatie en weet toch steeds vaker in de kop van het klassement te komen. Zo ook in Bergharen reed ze een goede proef. De top lag kort bij elkaar en met een puntenaantal van 188 punten wist de amazone een mooie 3e prijs te behalen.

In de klasse Z1 op zondag werd ook verdienstelijk gereden door verschillende DBG leerlingen. Zo wist net als in de eerste wedstrijd DBG leerlinge Kim Goris zich in de kop van het klassement te plaatsen.  Met een mooi 4e prijs en 223 punten deed de amazone weer een goed stap richting de Gelderse Kampioenschappen.

 

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten.