Denver DBG wint 2e selectie wedstrijd ZZ-Licht

Afgelopen zondag vertrokken Bart, Ilona, Amy en Manon richting Bergharen waar de 2e selectiewedstrijd voor de paarden van kring Rivierenland Oost op het programma stond. Net als in Beuningen kwam Bart aan de start met de paarden Be Special en Denver DBG.

Als laatste starter in de klasse Z1 was het de beurt aan Bart met de Special D zoon Be Special. De grote bruine ruin liep een foutloze proef al was deze keer de galop iets minder omdat hij daarin zich wat beter op het achterbeen had kunnen houden. Desondanks was er een mooie 6e plaats met 219 punten.

In de klasse ZZ-Licht kwam Bart aan de start met de Jazz-zoon Denver DBG. De imponerende vorstin liep netjes door de proef maar had alleen een paar schoonheidsfoutjes. Bart en Denver DBG eiste de overwinning in Bergharen voor zich op. De jury was in deze rubriek ZZ-Licht erg streng en wist aan geen enkele combinatie 60% toe te wijzen. Maar dat maakt er de overwinning van de jonge Jazz-zoon niet minder om.

Mooie resultaten en op naar de 3e selectie op 12 & 13 December wederom in Bergharen.

De foto’s zijn wederom gemaakt door de “huis” fotograaf van DBG, Dominique van Dreumel van Equigeniek.