66% voor SLI Adagio in Intermediaire A tijdens oefendressuur

Vrijdagavond werd er in Uden de maandelijkse terugkerende oefendressuur gehouden door Jan en Jeanette Wolfs. SLI Adagio die afgelopen zomer tijdens de CDI**** van Outdoor Gelderland voor het laatste in de ring verscheen in de internationale Lichte Tour is daarna rustig doorgetraind om een keer de overstap naar de Zware Tour te maken.

Om even te kijken hoedat de vorderingen in de training uitpakt in de proef werd in Uden ingeschreven in de Intemediaire A. SLI Adagio pakte heel goed aan en bleef er heel de proef goed aan. Ook de zware tour onderdelen zoals de wissels om de pas en de piaffe en passage pakte goed uit en de AES gekeurde hengst was super bij de les. Dit resulteerde in een percentage van 65,83%. Na deze mooie score zal de SLI Adagio binnenkort ook in de officiële wedstrijdring aan de start komen om de overstap naar de midden tour te maken.