Goldi DBG naar 3e prijs tijdens tweede selectie

Vandaag zijn we met de vierjarige merrie Goldi DBG (v.Romanov) naar de tweede selectie geweest, georganiseerd door RV de Tolbrug en gehouden bij de Rijhal te Bergharen. De donkerbruine merrie valt op door fraaie exterieur en elegante manier van bewegen. Ilona stelde haar paard goed voor en alleen het achterwaarts werd met een onvoldoende beoordeeld. Ze behaalden een fraaie 3e prijs met 204 punten. Er stonden voor alle verruimingen en de basisgangen achten op het protocol. Over een paar weken zal de merrie verschijnen voor de IBOP in Asten.

Ook leerling Fleur Holl stelde hun zelf gefokte Gran Amor (v.Bordeaux)  op een sympathieke manier voor, de galop is het sterke onderdeel en daar kon ze ook veel zevens scoren. Wanneer het paard nog meer aan kracht gaat winnen kunnen de scores zeker nog omhoog. Nu behaalde ze een mooie 6e plaats met 192 punten.

Morgen zal Bart met Be Special (klasse Z1) en Denver DBG (ZZ-Licht) in de ring verschijnen.

Op 12 en 13 december staat de laatste selectie gepland en deze word eveneens gereden bij de Rijhal in Bergharen.