Mooie resultaten voor DBG tijdens selectie

Na de goed verlopen selectiewedstrijd in Beuningen bij Hippische Centrum La Grande zijn we jullie nog enkele uitslagen verschuldigd. In de klasse M1 kwam DBG leerlinge Melanie Peters aan de start met haar paard Camelia. Deze Gribaldi merrie wordt sinds kort door de jonge amazone uitgebracht. In de grote M1 rubriek wist de amazone al meteen een mooi resultaat te behalen. Met 193 punten en een mooie 3e prijs deed de amazone al meteen goede zaken tijdens deze selectiewedstrijd.

In de klasse ZZ-Licht kwam DBG leerlinge Nicolle Jurriens aan de start met haar paard Bas. Deze Florencio nakomeling uit een moeder van Krack C wist onlangs al haar laatste punten voor de overstap naar de klasse ZZ-Zwaar te behalen. In Beuningen wist de amazone met 213 punten een mooie 4e plaats te behalen.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten.