Goldie DBG wederom naar dubbele overwinning in Rhenen.

De sensibele merrie Goldi DBG mag de aankomende periode wat vaker mee op concours om ervaring op te doen, vorige week wist ze de selectie te winnen in Beuningen en deze week hadden we ingeschreven bij Manege de Blauwe Draad te Rhenen.  Het is een mooie verschijning en ze heeft een hele fijne aanleuning, de proeven loopt ze heel fijn door en dat werd vandaag beloond met twee eerste prijzen en scores van 196 en 207 punten in de klasse L2. Volgende week staat de tweede selectie op het programma bij De Rijhal in Bergharen.

 

Ook leerlinge Janine Philipsen startte in de klasse L2, deze combinatie is na een rustperiode weer volop aan het trainen. De merrie D’mour liep 2 constante proeven, de aanleuning was mooi stil en de zijgangen doet ze heel gemakkelijk. Helaas had de jury er een andere mening over en werd de 60% grens niet gehaald. Maar wij zijn tevreden over de vorderingen van deze combinatie.